Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Horak, P. (2018). Povezanost sadržaja amiloze i zeina kukuruza i proizvodnih svojstava kokoši nesilica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:984919
Horak, Pavel. "Povezanost sadržaja amiloze i zeina kukuruza i proizvodnih svojstava kokoši nesilica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:984919
Horak, Pavel. "Povezanost sadržaja amiloze i zeina kukuruza i proizvodnih svojstava kokoši nesilica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:984919
Horak, P. (2018). 'Povezanost sadržaja amiloze i zeina kukuruza i proizvodnih svojstava kokoši nesilica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:984919
Horak P. Povezanost sadržaja amiloze i zeina kukuruza i proizvodnih svojstava kokoši nesilica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:984919
P. Horak, "Povezanost sadržaja amiloze i zeina kukuruza i proizvodnih svojstava kokoši nesilica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:984919