Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Miljković, M. (2018). Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428
Miljković, Maja. "Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428
Miljković, Maja. "Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428
Miljković, M. (2018). 'Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428
Miljković M. Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428
M. Miljković, "Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428