diplomski rad
Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije

Lončar, Arijan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Kemija

Citirajte ovaj rad

Lončar, A. (2019). Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar, Arijan. "Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar, Arijan. "Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar, A. (2019). 'Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar A. Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

A. Lončar, "Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313