University of Zagreb Faculty of Agriculture Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document
Škrivanek, A. M. (2018). Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek, A. M. (2018). 'Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
Škrivanek AM. Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648
A. M. Škrivanek, "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648