University of Zagreb Faculty of Agriculture Marketing and Innovation in Agribusiness
Cite this document
Petrčić, M. (2017). Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić, M. (2017). 'Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić M. Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
M. Petrčić, "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282