University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Science and Technology
Cite this document
Džepina, I. (2025). Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722
Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722
Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722
Džepina, I. (2025). 'Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722
Džepina I. Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2025 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722
I. Džepina, "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722