professional thesis
Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli

Džepina, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Animal Science and Technology

Cite this document

Džepina, I. (2025). Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, Ivana. "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina, I. (2025). 'Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

Džepina I. Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2025 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

I. Džepina, "Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412722

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.