Scientific paper - Original scientific paper
Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 559-563. urn:nbn:hr:204:176668

Bestulić, Ena; Rossi, Sara; Plavša, Tomislav; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja

Cite this document

Bestulić, E., Rossi, S., Plavša, T., Kovačević Ganić, K., Ćurko, N., Jeromel, A. & Radeka, S. (2022). Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 559-563). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668

Bestulić, Ena, et al. "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 559-563. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668

Bestulić, Ena, Sara Rossi, Tomislav Plavša, Karin Kovačević Ganić, Natka Ćurko, Ana Jeromel and Sanja Radeka. "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 559-563. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2025 April 02. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668

Bestulić, E., et al. (2022) 'Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 559-563. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668 (Accessed 02 April 2025)

Bestulić E, Rossi S, Plavša T, Kovačević Ganić K, Ćurko N, Jeromel A, and sur.. Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 559-563. [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668

E. Bestulić, et al., "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668 [Accessed: 02 April 2025]

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.