Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 559-563. urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, E., Rossi, S., Plavša, T., Kovačević Ganić, K., Ćurko, N., Jeromel, A. & Radeka, S. (2022). Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 559-563). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, Ena, et al. "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 559-563. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, Ena, Sara Rossi, Tomislav Plavša, Karin Kovačević Ganić, Natka Ćurko, Ana Jeromel and Sanja Radeka. "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 559-563. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2025 January 22. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, E., et al. (2022) 'Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 559-563. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668 (Accessed 22 January 2025)
Bestulić E, Rossi S, Plavša T, Kovačević Ganić K, Ćurko N, Jeromel A, and sur.. Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 559-563. [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
E. Bestulić, et al., "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668 [Accessed: 22 January 2025]