University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Glavinić, A. (2016). Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206
Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206
Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206
Glavinić, A. (2016). 'Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206
Glavinić A. Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206
A. Glavinić, "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206