University of Zagreb Faculty of Agriculture Plant Pathology
Cite this document
Brdar, S. (2024). Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar, Stipe. "Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar, Stipe. "Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar, S. (2024). 'Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 10 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar S. Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2025 January 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
S. Brdar, "Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608