Scientific paper - Original scientific paper
Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´
Glasnik Zaštite Bilja, 42 (2019), 3; 96-100. https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.12


Cite this document

Jagatić Korenika, A. M., Puhelek, I., Tomaz, I. & Jeromel, A. (2019). Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´. Glasnik Zaštite Bilja, 42. (3), 96-100. doi: 10.31727/gzb.42.3.12

Jagatić Korenika, Ana Marija, et al. "Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 42, no. 3, 2019, pp. 96-100. https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.12

Jagatić Korenika, Ana Marija, Ivana Puhelek, Ivana Tomaz and Ana Jeromel. "Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´." Glasnik Zaštite Bilja 42, no. 3 (2019): 96-100. https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.12

Jagatić Korenika, A. M., et al. (2019) 'Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´', Glasnik Zaštite Bilja, 42(3), pp. 96-100. doi: 10.31727/gzb.42.3.12

Jagatić Korenika AM, Puhelek I, Tomaz I, Jeromel A. Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2019 [cited 2024 November 11];42(3):96-100. doi: 10.31727/gzb.42.3.12

A. M. Jagatić Korenika, I. Puhelek, I. Tomaz and A. Jeromel, "Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 42, no. 3, pp. 96-100, 2019. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:410518. [Accessed: 11 November 2024]