Šic Žlabur, J., Skendrović Babojelić, M., Galić, A., Družić, J., Jurković, T. & Voća, S. (2020). Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta. Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 24. (1-4), 3-14. doi: 10.33128/pc.24.1-4.1
Šic Žlabur, Jana, et al. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta." Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 24, no. 1-4, 2020, pp. 3-14. https://doi.org/10.33128/pc.24.1-4.1
Šic Žlabur, Jana, Martina Skendrović Babojelić, Ante Galić, Jasmina Družić, Tomislav Jurković and Sandra Voća. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta." Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva 24, no. 1-4 (2020): 3-14. https://doi.org/10.33128/pc.24.1-4.1
Šic Žlabur, J., et al. (2020) 'Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta', Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 24(1-4), pp. 3-14. doi: 10.33128/pc.24.1-4.1
Šic Žlabur J, Skendrović Babojelić M, Galić A, Družić J, Jurković T, Voća S. Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta. Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva [Internet]. 2020 [cited 2024 December 01];24(1-4):3-14. doi: 10.33128/pc.24.1-4.1
J. Šic Žlabur, M. Skendrović Babojelić, A. Galić, J. Družić, T. Jurković and S. Voća, "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta", Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 24, no. 1-4, pp. 3-14, 2020. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:437017. [Accessed: 01 December 2024]