University of Zagreb Faculty of Agriculture Pomology
Cite this document
Puček, E. (2022). Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček, Eleonora. "Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček, Eleonora. "Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček, E. (2022). 'Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 01 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček E. Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 October 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
E. Puček, "Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179