master's thesis
Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja

Džajo, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources

Cite this document

Džajo, K. (2022). Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, Katarina. "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, Katarina. "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, K. (2022). 'Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo K. Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2025 March 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

K. Džajo, "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480