University of Zagreb Faculty of Agriculture Marketing and Innovation in Agribusiness
Cite this document
Mavračić, M. (2021). Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772
Mavračić, Marija. "Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772
Mavračić, Marija. "Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772
Mavračić, M. (2021). 'Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772
Mavračić M. Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772
M. Mavračić, "Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772