master's thesis
Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima

Lesković, Matija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Lesković, M. (2016). Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, M. (2016). 'Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković M. Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

M. Lesković, "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.