University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Krajnović, M. (2019). Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, M. (2019). 'Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović M. Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
M. Krajnović, "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243