University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Emanović, Z. (2019). Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović, Zrinka. "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović, Zrinka. "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović, Z. (2019). 'Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović Z. Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Z. Emanović, "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991