University of Zagreb Faculty of Agriculture Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document
Šolaja, T. (2019). Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja, Tihana. "Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja, Tihana. "Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja, T. (2019). 'Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 01 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
Šolaja T. Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594
T. Šolaja, "Akrilamid u žitaricama i proizvodima koji se dobivaju od žitarica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:411594