University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Šurić, J. (2018). Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić, J. (2018). 'Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
Šurić J. Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 December 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075
J. Šurić, "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075