University of Zagreb Faculty of Agriculture Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document
Županović, M. (2018). Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232
Županović, Matea. "Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232
Županović, Matea. "Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232
Županović, M. (2018). 'Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232
Županović M. Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232
M. Županović, "Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232