University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Microbiology
Cite this document
Špoljarić, P. (2017). Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić, Petra. "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić, Petra. "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić, P. (2017). 'Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
Špoljarić P. Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305
P. Špoljarić, "Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:867305