master's thesis
Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja

Franjić, Antonija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Franjić, A. (2017). Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465

Franjić, Antonija. "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465

Franjić, Antonija. "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465

Franjić, A. (2017). 'Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465

Franjić A. Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2020 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465

A. Franjić, "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465