University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document
Franjić, A. (2017). Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić, Antonija. "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić, Antonija. "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić, A. (2017). 'Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 November 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić A. Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2023 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
A. Franjić, "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465