master's thesis
Effect of slow-release urea source on total tract digestibility of protein, starch and fiber in fattening heifers

Josip Majerić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition
Cite this document...

Majerić, J. (2017). Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159

Majerić, Josip. "Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159

Majerić, Josip. "Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159

Majerić, J. (2017). 'Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159

Majerić J. Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 July 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159

J. Majerić, "Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159