University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Nutrition
Cite this document
Majerić, J. (2017). Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159
Majerić, Josip. "Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159
Majerić, Josip. "Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159
Majerić, J. (2017). 'Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159
Majerić J. Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159
J. Majerić, "Utjecaj izvora sporootpuštajuće ureje na ukupnu probavljivost proteina, škroba i vlakana u tovnih junica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100159