Plavša, T., Andabaka, Ž., Palčić, I. & Jeromel, A. (2021). Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca. Glasnik Zaštite Bilja, 44.. (5.), 40-46. doi: 10.31727/gzb.44.5.6
Plavša, Tomislav, et al. "Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., no. 5., 2021, pp. 40-46. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.6
Plavša, Tomislav, Željko Andabaka, Igor Palčić and Ana Jeromel. "Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca." Glasnik Zaštite Bilja 44., no. 5. (2021): 40-46. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.6
Plavša, T., et al. (2021) 'Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca', Glasnik Zaštite Bilja, 44.(5.), pp. 40-46. doi: 10.31727/gzb.44.5.6
Plavša T, Andabaka Ž, Palčić I, Jeromel A. Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2021 [cited 2024 December 27];44.(5.):40-46. doi: 10.31727/gzb.44.5.6
T. Plavša, Ž. Andabaka, I. Palčić and A. Jeromel, "Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., no. 5., pp. 40-46, 2021. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:333911. [Accessed: 27 December 2024]