University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Pankretić, I. (2016). Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić, Iva. "Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić, Iva. "Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić, I. (2016). 'Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić I. Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 April 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
I. Pankretić, "Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075