master's thesis
Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina

Čobanković, Andrija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Čobanković, A. (2022). Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, A. (2022). 'Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković A. Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

A. Čobanković, "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276