master's thesis
Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina

Čobanković, Andrija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Čobanković, A. (2022). Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, A. (2022). 'Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković A. Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

A. Čobanković, "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276