University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Čobanković, A. (2022). Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković, A. (2022). 'Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković A. Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
A. Čobanković, "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276