prikaz prve stranice dokumenta Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom

Šikač, Iva
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Šikač, I. (2021). Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220274

Šikač, Iva. "Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220274

Šikač, Iva. "Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220274

Šikač, I. (2021). 'Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220274

Šikač I. Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2021 October 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220274

I. Šikač, "Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220274