master's thesis
Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445

Perić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Perić, A. (2021). Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445 (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić, Ana. "Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić, Ana. "Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić, A. (2021). 'Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić A. Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2021 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

A. Perić, "Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101