master's thesis
Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina

Brajer, Marko
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Brajer, M. (2019). Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, M. (2019). 'Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer M. Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

M. Brajer, "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895