University of Zagreb Faculty of Agriculture Dairy Science
Cite this document
Gjuračić, D. (2019). Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041
Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041
Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041
Gjuračić, D. (2019). 'Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041
Gjuračić D. Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2025 January 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041
D. Gjuračić, "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041