master's thesis
System of hazard analysis and critical control points in the production of semi hard cheese and yoghurt

Dijana Gjuračić (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science
Cite this document...

Gjuračić, D. (2019). Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, D. (2019). 'Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić D. Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2019 July 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

D. Gjuračić, "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041