prikaz prve stranice dokumenta Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira

Gjuračić, Dijana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Gjuračić, D. (2019). Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, Dijana. "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić, D. (2019). 'Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

Gjuračić D. Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041

D. Gjuračić, "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:516041