master's thesis
Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'

Sošić, Maja
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Sošić, M. (2019). Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić, Maja. "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić, Maja. "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić, M. (2019). 'Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

Sošić M. Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 October 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800

M. Sošić, "Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:112800