master's thesis
Effects of spices on quality and safety of dairy products

Glorija Filipović (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science
Cite this document

Filipović, G. (2019). Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, G. (2019). 'Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović G. Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2019 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

G. Filipović, "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225