master's thesis
Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)

Ravalico, Francesco
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Ravalico, F. (2018). Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico, Francesco. "Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico, Francesco. "Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico, F. (2018). 'Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico F. Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

F. Ravalico, "Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045