pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:2173,thesis,"Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda","Domić Brkanović, Tajana",,,,,,,, agr:2171,thesis,"Udjel zasićenih masnih kiselina u maslacu proizvedenom na obiteljskim-poljoprivrednim gospodarstvima","Žiga, Karla",,,,,,,, agr:2156,thesis,"Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca","Štokovac, Roberto",,,,,,,, agr:2127,thesis,"Proteini sirutke kao dijetetski dodatak u prehrani sportaša","Crljenjak, Marija",,,,,,,, agr:1999,thesis,"Primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u liječenju humanih urinarnih infekcija","Mrša, Marin",,,,,,,, agr:1765,thesis,"Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa","Mandinić, Sandra",,,,,,,, agr:1487,thesis,"Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva","Lovrić, Katarina",,,,,,,, agr:1562,thesis,"Bakteriocini bakterija mliječne kiseline u prevenciji i liječenju mastitisa","Grgić, Andreja",,,,,,,, agr:1221,thesis,"Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda","Petanjek, Zvjezdana",,,,,,,, agr:1223,thesis,"Senzorska kvaliteta paških sireva","Lugarić, Nikolina",,,,,,,, agr:1117,thesis,"Pojavnost bakterije Listeria monocytogenes u sirovom mlijeku i siru","Petričko Pučar, Petra",,,,,,,, agr:1086,thesis,"Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice","Štokić, Ivona",,,,,,,, agr:951,dissertation,"Koncentracija uree u kozjem mlijeku kao pokazatelj njegove kvalitete i hranidbe koza","Bendelja Ljoljić, Darija",,,,,,,, agr:952,thesis,"Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji","Živković, Mira",,,,,,,, agr:912,thesis,"Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda","Ille, Lina",,,,,,,, agr:480,thesis,"Utjecaj sezone na sadržaj ureje u mlijeku Holstein i simentalskih krava","Goleš, Vilma",,,,,,,, agr:331,thesis,"Probiotički učinak bakterije Bifidobacterium animalis-BB-12 u prevenciji i liječenju humanih bolesti","Šalić, Tatjana",,,,,,,, agr:499,thesis,"Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta","Majstrović, Ivana",,,,,,,, agr:340,thesis,"Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka","Perić, Domagoj",,,,,,,, agr:118,thesis,"Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka","Zebec, Vlatka",,,,,,,, agr:1239,book,"Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka","Samaržija, Dubravka",,,,,,,, agr:1237,book,"Biološki kontaminenti mlijeka i mliječnih proizvoda","Samaržija, Dubravka",,,,,,,, agr:1238,book,"Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac","Samaržija, Dubravka",,,,,,,,