@mastersthesis{agr:2173, author = {{Domić Brkanović, Tajana}}, title = {{Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda}}, } @mastersthesis{agr:2171, author = {{Žiga, Karla}}, title = {{Udjel zasićenih masnih kiselina u maslacu proizvedenom na obiteljskim-poljoprivrednim gospodarstvima}}, } @mastersthesis{agr:2156, author = {{Štokovac, Roberto}}, title = {{Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca}}, } @mastersthesis{agr:2127, author = {{Crljenjak, Marija}}, title = {{Proteini sirutke kao dijetetski dodatak u prehrani sportaša}}, } @mastersthesis{agr:1999, author = {{Mrša, Marin}}, title = {{Primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u liječenju humanih urinarnih infekcija}}, } @mastersthesis{agr:1765, author = {{Mandinić, Sandra}}, title = {{Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa}}, } @mastersthesis{agr:1487, author = {{Lovrić, Katarina}}, title = {{Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva}}, } @mastersthesis{agr:1562, author = {{Grgić, Andreja}}, title = {{Bakteriocini bakterija mliječne kiseline u prevenciji i liječenju mastitisa}}, } @mastersthesis{agr:1221, author = {{Petanjek, Zvjezdana}}, title = {{Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:1223, author = {{Lugarić, Nikolina}}, title = {{Senzorska kvaliteta paških sireva}}, } @mastersthesis{agr:1117, author = {{Petričko Pučar, Petra}}, title = {{Pojavnost bakterije Listeria monocytogenes u sirovom mlijeku i siru}}, } @mastersthesis{agr:1086, author = {{Štokić, Ivona}}, title = {{Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice}}, } @phdthesis{agr:951, author = {{Bendelja Ljoljić, Darija}}, title = {{Koncentracija uree u kozjem mlijeku kao pokazatelj njegove kvalitete i hranidbe koza}}, } @mastersthesis{agr:952, author = {{Živković, Mira}}, title = {{Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji}}, } @mastersthesis{agr:912, author = {{Ille, Lina}}, title = {{Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:480, author = {{Goleš, Vilma}}, title = {{Utjecaj sezone na sadržaj ureje u mlijeku Holstein i simentalskih krava}}, } @mastersthesis{agr:331, author = {{Šalić, Tatjana}}, title = {{Probiotički učinak bakterije Bifidobacterium animalis-BB-12 u prevenciji i liječenju humanih bolesti}}, } @mastersthesis{agr:499, author = {{Majstrović, Ivana}}, title = {{Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta}}, } @mastersthesis{agr:340, author = {{Perić, Domagoj}}, title = {{Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{agr:118, author = {{Zebec, Vlatka}}, title = {{Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka}}, } @book{agr:1239, author = {{Samaržija, Dubravka}}, title = {{Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka}}, } @book{agr:1237, author = {{Samaržija, Dubravka}}, title = {{Biološki kontaminenti mlijeka i mliječnih proizvoda}}, } @book{agr:1238, author = {{Samaržija, Dubravka}}, title = {{Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac}}, }