pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:2472,thesis,"Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija","Pinturić, Bernard",,,,,,,, agr:2435,thesis,"Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta","Maltarić, Stefani",,,,,,,, agr:2279,thesis,"Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića","Kazalac, Josipa",,,,,,,, agr:1562,thesis,"Bakteriocini bakterija mliječne kiseline u prevenciji i liječenju mastitisa","Grgić, Andreja",,,,,,,, agr:951,dissertation,"Koncentracija uree u kozjem mlijeku kao pokazatelj njegove kvalitete i hranidbe koza","Bendelja Ljoljić, Darija",,,,,,,, agr:249,thesis,"Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije","Hubak, Ivana",,,,,,,, agr:193,thesis,"Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute","Gabrić, Katarina",,,,,,,,