pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:3576,thesis,"DuPont analiza profitabilnosti odabranih vinarija u Republiici Hrvatskoj","Antonić, Antonija",,,,,,,, agr:3582,thesis,"Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji","Mijić, Antonija",,,,,,,, agr:3540,thesis,"Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'","Atlija, Jure",,,,,,,, agr:3531,thesis,"Aromatski profil vina Graševina s obzirom na godinu berbe","Vasilj, Matija",,,,,,,, agr:3530,thesis,"Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'","Šimunović, Ante",,,,,,,, agr:3534,thesis,"Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'","Cirimotić, Iva-Antonia",,,,,,,, agr:3536,thesis,"Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel","Jakopić, Martin",,,,,,,, agr:3526,dissertation,"Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.)","Bestulić, Ena",,,,,,,, agr:3066,thesis,"Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.)","Ivankić, Ana",,,,,,,, agr:2973,thesis,"Određivanje hlapljivih spojeva u vinu pomoću vezanog sustava plinska kromatografija-spektrometar masa-olfaktometrija","Čirjak, Nika",,,,,,,, agr:3006,thesis,"Određivanje sumporovodika u vinima s tržišta","Radoš, Lucija",,,,,,,, agr:2952,thesis,"Određivanje tartaratne stabilnosti vina primjenom konduktometrije","Pocem Mihaljević, Stribor",,,,,,,, agr:2921,thesis,"Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni","Sirovica, Silvia",,,,,,,, agr:2924,thesis,"Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina","Budžaki, Anja",,,,,,,, agr:2912,thesis,"Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte ""Muškat Hamburg"" uvjetovan djelomičnom defolijacijom","Haramina, Janko",,,,,,,, agr:2869,thesis,"Primjena enzima u proizvodnji vina muškatnih sorata","Matić, Erik",,,,,,,, agr:2863,thesis,"Utjecaj različitih vrsta bakterija mliječne kiseline na sastav i kakvoću vina 'Chardonnay'","Pranjić, Petra",,,,,,,, agr:2798,dissertation,"Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte ""Teran"" (Vitis vinifera L.)","Rossi, Sara",,,,,,,, agr:2485,dissertation,"Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa ""Teran"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja","Damijanić, Kristijan",,,,,,,, agr:2614,thesis,"Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'","Brleković, Valentina",,,,,,,, agr:2644,thesis,"Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)","Štefanac, Fabijan",,,,,,,, agr:2612,thesis,"Određivanje hlapivih spojeva u vinu primjenom SPME-""Arrow"" tehnike","Buljević, Nina",,,,,,,, agr:2605,thesis,"Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka","Šimonji, Marko",,,,,,,, agr:2661,thesis,"Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina","Čobanković, Andrija",,,,,,,, agr:2647,thesis,"Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina","Matković, Zvonimir",,,,,,,, agr:2633,thesis,"Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)","Maslić, Anja",,,,,,,, agr:2517,thesis,"Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)","Ljubičić, Lovre",,,,,,,, agr:2482,thesis,"Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska","Inđić, Jakov",,,,,,,, agr:3165,"journal article","Senzorna ocjena pjenušavog vina ´Graševina´ klon OB-435","Šikuten, Iva; Kozina, Bernard; Jeromel, Ana; Preiner, Darko; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:3172,"journal article","Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'","Vincek, Ivana; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:3176,"journal article","Utjecaj kvasaca sekundarne fermentacije na aromatski profil pjenušavih vina","Šikač, Iva; Jeromel, Ana; Tomaz, Ivana; Kozina, Bernard; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:2190,thesis,"Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom","Ferenac, Mariana",,,,,,,, agr:2114,thesis,"Polifenolni profil vina sorte 'Plavac mali crni' s različitih položaja vinogorja Pelješac","Vekarić, Mia",,,,,,,, agr:2086,thesis,"Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska'","Radeka, Marko",,,,,,,, agr:2088,thesis,"Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'","Blažičko, Maja",,,,,,,, agr:2057,thesis,"Aromatski profili baznih i pjenušavih vina ""Bela"" i "" Katarina"" proizvedenih tradicionalnom metodom","Šikač, Iva",,,,,,,, agr:2054,thesis,"Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'","Vincek, Ivana",,,,,,,, agr:2052,thesis,"Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci","Josić, Marija",,,,,,,, agr:2050,thesis,"Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445","Perić, Ana",,,,,,,, agr:2047,dissertation,"Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte Graševina (Vitis vinifera L.)","Mesić, Josip",,,,,,,, agr:3299,"journal article","Suvremeni trendovi vinogradarsko-vinarske proizvodnje u Hrvatskoj","Preiner, Darko; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Marković, Zvjezdana; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3276,"journal article","Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina","Tuščić, Valentina; Preiner, Darko; Andabaka, Željko; Stupić, Domagoj; Marković, Zvjezdana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Šikuten, Iva; Štambuk, Petra; Tomaz, Ivana; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3282,"journal article","Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina ´Teran´","Plavša, Tomislav; Bubola, Marijan; Jagatić Korenika, Ana Marija; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3271,"journal article","Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´","Babić, Iva; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana Marija",,,,,,,, agr:3257,"journal article","Utjecaj mikorize na kemijski sastav vina ´Portugizac´","Osrečak, Mirela; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Puhelek, Ivana; Karakaš, Darija; Anić, Marina; Karoglan, Marko",,,,,,,, agr:3262,"journal article","Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´","Marinov, Luka; Jeromel, Ana; Tomaz, Ivana; Preiner, Darko; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:1776,thesis,"Senzorna svojstva vina 'Žilavka' mostarskog vinogorja","Matić, Antonio",,,,,,,, agr:2827,thesis,"Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´","Šimić, Branimir",,,,,,,, agr:1973,thesis,"Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´","Zorić, Ante",,,,,,,, agr:1781,thesis,"Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja","Radić, Martina",,,,,,,, agr:1792,thesis,"Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'","Drempetić, Tomislav",,,,,,,, agr:1774,thesis,"Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´","Marinov, Luka",,,,,,,, agr:1769,thesis,"Učinak kvasaca Saccharomyces sp. i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina Frankovka","Babić, Iva",,,,,,,, agr:1775,thesis,"Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske","Crnčić, Ivana",,,,,,,, agr:1964,dissertation,"Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran","Plavša, Tomislav",,,,,,,, agr:1698,thesis,"Utjecaj roka berbe i vinogradarskog položaja na polifenolni i kiselinski profil mošta kultivara 'Malvazija istarska'","Anđelini, Dominik",,,,,,,, agr:3358,"journal article","Mikoriza u vinogradarskoj proizvodnji","Osrečak, Mirela; Jeromel, Ana; Puhelek, Ivana; Huzanić, Nera; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Anić, Marina; Karoglan, Marko",,,,,,,, agr:1484,thesis,"Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina","Turk, Branimir",,,,,,,, agr:1395,thesis,"Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)","Husić, Ana",,,,,,,, agr:1412,thesis,"Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje","Rakić, Vjekoslav",,,,,,,, agr:1377,thesis,"Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)","Vujić, Ivan",,,,,,,, agr:1318,thesis,"Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'","Maleš, Ante",,,,,,,, agr:1320,thesis,"Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'","Kos, Karlo",,,,,,,, agr:1297,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)","Tomić, Kristina",,,,,,,, agr:1269,thesis,"Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'","Stulić, Lovre",,,,,,,, agr:1270,thesis,"Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'","Sošić, Maja",,,,,,,, agr:1273,thesis,"Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama","Orbanić, Fumica",,,,,,,, agr:1220,thesis,"Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti ""Plešivica""","Šember, Nikola",,,,,,,, agr:3462,"journal article","Aromatski profil pjenušavih vina Zagrebačke županije","Jagatić Korenika, Ana-Marija; Preiner, Darko; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3457,"journal article","Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´","Jagatić Korenika, Ana-Marija; Puhelek, Ivana; Tomaz, Ivana; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3460,"journal article","Tradicija proizvodnje i kakvoća crnih vina općine Postira, vinogorja Brač","Jagatić Korenika, Ana-Marija; Buljević, Nina; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:949,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na prinos i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)","Brusić, Anton",,,,,,,, agr:956,thesis,"Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)","Dunaj, Valentin",,,,,,,, agr:835,dissertation,"Strateško upravljanje rizikom vinarija u Hrvatskoj","Bedek, Željka",,,,,,,, agr:725,thesis,"Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk","Batistić, Ivan",,,,,,,,