@mastersthesis{unin:6082, author = {{Puž, Domagoj}}, title = {{Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda}}, } @mastersthesis{unin:6062, author = {{Delimar, Elena}}, title = {{Uzgoj, prerada i zahtjevi za ekološku proizvodnju malina}}, } @mastersthesis{unin:6072, author = {{Gospočić, Sara}}, title = {{Mjerenje inhibicije enzima acetilkolinseteraze i antioksidacijske aktivnosti biljnih infuzija listova ginka}}, } @mastersthesis{unin:6074, author = {{Mlinarić, Amanda}}, title = {{Prikaz anketnog istraživanja prehrane vrhunskih streličara u internacionalnim razmjerima}}, } @mastersthesis{unin:6066, author = {{Đelekovčan, Josipa}}, title = {{Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka}}, } @mastersthesis{unin:6076, author = {{Rožman, Ivana}}, title = {{Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost}}, } @mastersthesis{unin:6075, author = {{Oreški, Rebeka}}, title = {{Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka}}, } @mastersthesis{unin:6078, author = {{Tandarić, Dina}}, title = {{Ekološki uzgoj i prerada borovnica}}, } @mastersthesis{unin:5960, author = {{Mezga, Ines}}, title = {{LC-MS/MS u kontroli zdravstvene ispravnosti hrane}}, } @mastersthesis{unin:5961, author = {{Golenja, Josipa}}, title = {{Sigurnost hrane i klimatske promjene}}, } @mastersthesis{unin:5941, author = {{Pavličević, Lana}}, title = {{Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka}}, } @misc{unin:5840, author = {{Šamec, Dunja}}, title = {{Uloga biflavonoida u biljkama: Ginkgo biloba L. kao modellni sustav}}, } @mastersthesis{unin:5965, author = {{Vuk, Nikolina}}, title = {{Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva}}, } @mastersthesis{unin:5322, author = {{Hrženjak, Petra}}, title = {{Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{unin:5399, author = {{Vrban, Marinela}}, title = {{Karakteristike proizvodnje vina u ludbreškom vinogorju}}, } @mastersthesis{unin:5175, author = {{Mičić, Lucija}}, title = {{Proizvodnja ledenog vina}}, } @mastersthesis{unin:5295, author = {{Mijatović, Anto}}, title = {{Utjecaj mikrofiltracije na odabrane zakonski regulirane mikotoksine}}, } @mastersthesis{unin:5215, author = {{Šipuš, Filip}}, title = {{Zakonski regulirani mikotoksini-deoksinivalenol}}, } @mastersthesis{unin:5341, author = {{Barukčić, Ivana}}, title = {{Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja}}, } @mastersthesis{unin:5349, author = {{Horvat, Iva}}, title = {{Karatkteristike proizvodnje vina u vinogradarskoj podregiji Prigorje-Bilogora}}, } @mastersthesis{unin:5398, author = {{Kurtanjek, Barbara}}, title = {{Kupina kao sirovina za proizvodnju voćnog vina}}, } @mastersthesis{unin:5350, author = {{Mađerić, Patricija Ana}}, title = {{Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima}}, } @mastersthesis{unin:5344, author = {{Lacković, Ivana}}, title = {{Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije}}, } @mastersthesis{unin:5381, author = {{Lacković, Ivana}}, title = {{Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije}}, } @mastersthesis{unin:5345, author = {{Dubovečak, Marta}}, title = {{Preferencija potrošača komercijalno dostupnih alternativa mlijeku s obzirom na funkcionalna i senzorska svojstva}}, } @mastersthesis{unin:5400, author = {{Tihelka, Tamara}}, title = {{Upotreba divljeg šipka (Rosa canina L.) u prehrani i tradicionlanoj medicini}}, } @mastersthesis{unin:5391, author = {{Škorjanec, Anabela}}, title = {{Proizvodnja "cidera"}}, } @mastersthesis{unin:5390, author = {{Mihalic, Luka}}, title = {{Kinetika enzima katalaze}}, } @mastersthesis{unin:5315, author = {{Jerković, Stella-Vanessa}}, title = {{Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima}}, } @mastersthesis{unin:5383, author = {{Belković, Mateja}}, title = {{Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu}}, } @mastersthesis{unin:5313, author = {{Lugomer, Petra}}, title = {{Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{unin:5389, author = {{Srnojević, Jelena}}, title = {{Tradicionalni sirevi Hrvatske}}, } @mastersthesis{unin:5362, author = {{Vučinić, Dragana}}, title = {{Usporedba sastava i svojstava sirutke proizvedene primjenom različitih tehnoloških postupaka podsiravanja mlijeka}}, } @mastersthesis{unin:5367, author = {{Rajh, Ana}}, title = {{Bioaktivni spojevi i ljekovita svojstva koprive}}, } @mastersthesis{unin:4908, author = {{Ovnić, Karolina}}, title = {{Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)}}, } @mastersthesis{unin:5433, author = {{Jozinović, Andrea}}, title = {{Ekološka proizvodnja i ekološki proizvodi od lješnjaka u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{unin:4906, author = {{Hajdinjak, Helena}}, title = {{Fitoestrogeni iz soje i žensko zdravlje}}, } @mastersthesis{unin:4907, author = {{Boršćak, Dora}}, title = {{Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec}}, } @mastersthesis{unin:5264, author = {{Pintarić, Lucija}}, title = {{Određivanje ukupnih polifenola te indeksa posmeđenja međimurskih vina Pušipel}}, } @mastersthesis{unin:4875, author = {{Jelušić, Valentina}}, title = {{Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba}}, } @mastersthesis{unin:4874, author = {{Jaković, Martina}}, title = {{Paprene metvica (Mentha piperita L.): botaničke karakteristike, uzgoj, biološka aktivnost i upotreba}}, } @mastersthesis{unin:4870, author = {{Dreven, Rafaela}}, title = {{Mikrobiološka analiza vode s područja Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije}}, } @mastersthesis{unin:4478, author = {{Posavec, Nikola}}, title = {{Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline}}, } @mastersthesis{unin:4418, author = {{Kos, Ana}}, title = {{Antioksidacijska aktivnost eteričnog ulja lavande}}, } @mastersthesis{unin:4412, author = {{Čikan, Anita}}, title = {{Hrvatski zaštićeni pršuti}}, } @mastersthesis{unin:4323, author = {{Mađer, Tamara}}, title = {{Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche}}, } @mastersthesis{unin:4242, author = {{Premec, Mateja}}, title = {{Mediteranska prehrana}}, } @mastersthesis{unin:4496, author = {{Polanović, Ina}}, title = {{Drniški pršut}}, } @mastersthesis{unin:3969, author = {{Vudrag, Lea}}, title = {{Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola}}, } @mastersthesis{unin:4289, author = {{Ali, Anisa}}, title = {{Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade}}, } @mastersthesis{unin:3965, author = {{Habek, Hrvoje}}, title = {{Priprema tehnološke vode u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{unin:3946, author = {{Međimorec, Nino}}, title = {{Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta}}, } @mastersthesis{agr:1420, author = {{Zrnić, Marija}}, title = {{Utjecaj abiotskog stresa niskim temperaturama na razinu specijaliziranih metabolita u lišću raštike}}, } @mastersthesis{pmf:5823, author = {{Fistanić, Stjepana}}, title = {{Utjecaj niskih temperatura na sadržaj specijaliziranih metabolita u klijancima raštike (Brassica oleracea var. acephala)}}, } @mastersthesis{pmf:5881, author = {{Ivanišević, Petra}}, title = {{Određivanje specijaliziranih metabolita u raštici (Brassica oleracea var. acephala)}}, }