TY - THES ID - agr:3198 TI - Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog AU - Volarević, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2485 TI - Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja AU - Damijanić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4304 TI - Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine AU - Lukić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4297 TI - Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina AU - Leder, Renata DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4170 TI - Priprema polifenolnih ekstrakata iz otpada vinske industrije u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima uz primjenu softvera COSMOtherm AU - Martić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4094 TI - Utjecaj selekcioniranih kvasaca na dinamiku alkoholne fermentacije i aromatski sastav vina Plavac mali AU - Šarić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3786 TI - Elaborat tehničko-tehnološkog vinarije „Klopotec“ AU - Grüngold, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3818 TI - Stabilnost antocijana i boje vina tijekom starenja u boci AU - Benšek, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3833 TI - Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci AU - Birovčec, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3830 TI - Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja vinarije na Pelješcu AU - Beljan, Sabrina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3849 TI - Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu AU - Đukić, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3852 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na aromatski sastav vina Cabernet Sauvignon nakon 12 mjeseci starenja AU - Kovačević, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3620 TI - Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja AU - Marušić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3867 TI - Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti AU - Žurga, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3416 TI - Senzorske i kromatske karakteristike crnog vina Cabernet sauvignon tretiranog netoplinskim tehnikama i antioksidansima AU - Radić, Adrijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3475 TI - Senzorske i kromatske karakteristike bijelog vina Graševina tretiranog netoplinskim tehnikama i antioksidansima AU - Stojanović, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3430 TI - Utjecaj ultrazvuka visokih snaga i dodatka antioksidansa na polifenolni i aromatski sastav vina Cabernet Sauvignon tijekom starenja AU - Krhan, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3219 TI - Polifenolni sastav vina AU - Macut, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3221 TI - Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina AU - Bekavac, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3222 TI - Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina AU - Bekavac, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3337 TI - Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon AU - Golik, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3027 TI - Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina AU - Marušić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3318 TI - Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu AU - Mišković, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3316 TI - Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga AU - Sivrić, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2931 TI - Dugoročni utjecaj termosonikacije na sadržaj fenola i antocijana u vinu kontaminiranom kvascem Brettanomyces bruxellensis AU - Jurić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:924 TI - Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina AU - Tomić, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:629 TI - Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina AU - Mucalo, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2589 TI - Razvoj i treniranje senzorskog panela za procjenu gorčine vina AU - Divjak, Carlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2443 TI - Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina AU - Gelo, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2912 TI - Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip AU - Tomašević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1661 TI - Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina AU - Tomljanović, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:484 TI - Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina AU - Puhelek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:97 TI - ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA AU - Horvat, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:270 TI - Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova AU - Kelšin, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:136 TI - Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija AU - Joukhadar, Lejla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:440 TI - Utjecaj maceracije i dodatka antioksidansa (glutationa i sumporovog dioksida) na polifenolni sastav i boju vina Pošip AU - Primorac, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:715 TI - Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip AU - Bakula, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2895 TI - Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina AU - Dujmić, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:516 TI - Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić AU - Drinovac, Inga DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:802 TI - Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić AU - Nakić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:245 TI - Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav i kromatske karakteristike vina Babić AU - Braje, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:314 TI - Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali AU - Tuđen, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:705 TI - Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip AU - Marić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:579 TI - Određivanje primarne arome u moštu Pošipa AU - Holjevac, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:634 TI - Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina AU - Strižak, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:655 TI - Određivanje primarne arome bijelog grožđa AU - Vibovec, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:376 TI - Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip AU - Sigeti, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:423 TI - Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip AU - Žilić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:504 TI - Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay AU - Mandić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:776 TI - Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu AU - Petrušić, Gabrijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:786 TI - Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa AU - Lisičar, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:676 TI - Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje AU - Zovko, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:683 TI - Određivanje fermentacijske arome u vinu Malvazija istarska AU - Primorac, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2826 TI - Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu AU - Kosić, Urška DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1084 TI - Polifenolni sastav voćnih vina AU - Šaravanja, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1024 TI - Određivanje ukupnih fenola i antocijana iz vinskog taloga nakon ekstrakcije ultrazvukom pri različitim amplitudama i vremenima obrade AU - Čavlović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1380 TI - Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu AU - Malinarić, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1262 TI - Polifenolni spojevi u vinu AU - Regović, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1263 TI - Polifenolni spojevi u grožđu AU - Solarić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1849 TI - Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu AU - Bebek, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - pbf:3101 TI - Fermentative aroma compounds and sensory descriptors of traditional Croatian dessert wine Prošek from Plavac mali cv. AU - Budić-Leto, Irena AU - Zdunić, Goran AU - Banović, Mara AU - Kovačević Ganić, Karin AU - Tomić-Potrebuješ, Iva AU - Lovrić, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - pbf:3102 TI - Polyphenols and volatiles in fruits of two sour cherry cultivars, some berry fruits and their jams AU - Levaj, Branka AU - Dragović-Uzelac, Verica AU - Delonga, Karmela AU - Kovačević Ganić, Karin AU - Banović, Mara AU - Bursać Kovačević, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -