@phdthesis{agr:3198, author = {{Volarević, Josip}}, title = {{Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog}}, } @phdthesis{agr:2485, author = {{Damijanić, Kristijan}}, title = {{Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja}}, } @phdthesis{pbf:4304, author = {{Lukić, Katarina}}, title = {{Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine}}, } @phdthesis{pbf:4297, author = {{Leder, Renata}}, title = {{Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina}}, } @mastersthesis{pbf:4170, author = {{Martić, Nikolina}}, title = {{Priprema polifenolnih ekstrakata iz otpada vinske industrije u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima uz primjenu softvera COSMOtherm}}, } @mastersthesis{pbf:4094, author = {{Šarić, Iva}}, title = {{Utjecaj selekcioniranih kvasaca na dinamiku alkoholne fermentacije i aromatski sastav vina Plavac mali}}, } @mastersthesis{pbf:3786, author = {{Grüngold, Luka}}, title = {{Elaborat tehničko-tehnološkog vinarije „Klopotec“}}, } @mastersthesis{pbf:3818, author = {{Benšek, Dora}}, title = {{Stabilnost antocijana i boje vina tijekom starenja u boci}}, } @mastersthesis{pbf:3833, author = {{Birovčec, Ivana}}, title = {{Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci}}, } @mastersthesis{pbf:3830, author = {{Beljan, Sabrina}}, title = {{Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja vinarije na Pelješcu}}, } @mastersthesis{pbf:3849, author = {{Đukić, Darija}}, title = {{Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:3852, author = {{Kovačević, Ana}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidansa na aromatski sastav vina Cabernet Sauvignon nakon 12 mjeseci starenja}}, } @mastersthesis{pbf:3620, author = {{Marušić, Ana}}, title = {{Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja}}, } @phdthesis{pbf:3867, author = {{Žurga, Paula}}, title = {{Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti}}, } @mastersthesis{pbf:3416, author = {{Radić, Adrijana}}, title = {{Senzorske i kromatske karakteristike crnog vina Cabernet sauvignon tretiranog netoplinskim tehnikama i antioksidansima}}, } @mastersthesis{pbf:3475, author = {{Stojanović, Nina}}, title = {{Senzorske i kromatske karakteristike bijelog vina Graševina tretiranog netoplinskim tehnikama i antioksidansima}}, } @mastersthesis{pbf:3430, author = {{Krhan, Maja}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokih snaga i dodatka antioksidansa na polifenolni i aromatski sastav vina Cabernet Sauvignon tijekom starenja}}, } @mastersthesis{pbf:3219, author = {{Macut, Nina}}, title = {{Polifenolni sastav vina}}, } @mastersthesis{pbf:3221, author = {{Bekavac, Tea}}, title = {{Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina}}, } @mastersthesis{pbf:3222, author = {{Bekavac, Klara}}, title = {{Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina}}, } @mastersthesis{pbf:3337, author = {{Golik, Barbara}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{pbf:3027, author = {{Marušić, Ana}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina}}, } @mastersthesis{pbf:3318, author = {{Mišković, Petra}}, title = {{Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:3316, author = {{Sivrić, Antonio}}, title = {{Određivanje polifenolnog sastava i kromatskih karakteristika vina Cabernet Sauvignon i Graševina nakon tretmana ultrazvukom visokih snaga}}, } @mastersthesis{pbf:2931, author = {{Jurić, Sara}}, title = {{Dugoročni utjecaj termosonikacije na sadržaj fenola i antocijana u vinu kontaminiranom kvascem Brettanomyces bruxellensis}}, } @phdthesis{agr:924, author = {{Tomić, Antonija}}, title = {{Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina}}, } @phdthesis{agr:629, author = {{Mucalo, Ana}}, title = {{Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina}}, } @mastersthesis{pbf:2589, author = {{Divjak, Carlo}}, title = {{Razvoj i treniranje senzorskog panela za procjenu gorčine vina}}, } @mastersthesis{pbf:2443, author = {{Gelo, Klara}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina}}, } @phdthesis{pbf:2912, author = {{Tomašević, Marina}}, title = {{Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip}}, } @mastersthesis{pbf:1661, author = {{Tomljanović, Ana}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina}}, } @phdthesis{agr:484, author = {{Puhelek, Ivana}}, title = {{Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina}}, } @mastersthesis{pbf:97, author = {{Horvat, Sandra}}, title = {{ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA}}, } @mastersthesis{pbf:270, author = {{Kelšin, Karla}}, title = {{Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova}}, } @mastersthesis{pbf:136, author = {{Joukhadar, Lejla}}, title = {{Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija}}, } @mastersthesis{pbf:440, author = {{Primorac, Katarina}}, title = {{Utjecaj maceracije i dodatka antioksidansa (glutationa i sumporovog dioksida) na polifenolni sastav i boju vina Pošip}}, } @mastersthesis{pbf:715, author = {{Bakula, Marijana}}, title = {{Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip}}, } @phdthesis{pbf:2895, author = {{Dujmić, Filip}}, title = {{Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina}}, } @mastersthesis{pbf:516, author = {{Drinovac, Inga}}, title = {{Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav procijanidina vina Plavac mali i Babić}}, } @mastersthesis{pbf:802, author = {{Nakić, Marija}}, title = {{Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić}}, } @mastersthesis{pbf:245, author = {{Braje, Martina}}, title = {{Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav i kromatske karakteristike vina Babić}}, } @mastersthesis{pbf:314, author = {{Tuđen, Lucija}}, title = {{Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali}}, } @mastersthesis{pbf:705, author = {{Marić, Ivan}}, title = {{Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip}}, } @mastersthesis{pbf:579, author = {{Holjevac, Josipa}}, title = {{Određivanje primarne arome u moštu Pošipa}}, } @mastersthesis{pbf:634, author = {{Strižak, Tamara}}, title = {{Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina}}, } @mastersthesis{pbf:655, author = {{Vibovec, Helena}}, title = {{Određivanje primarne arome bijelog grožđa}}, } @mastersthesis{pbf:376, author = {{Sigeti, Ana}}, title = {{Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip}}, } @mastersthesis{pbf:423, author = {{Žilić, Ivana}}, title = {{Određivanje fermentacijske arome u vinu Pošip}}, } @mastersthesis{pbf:504, author = {{Mandić, Antonela}}, title = {{Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay}}, } @mastersthesis{pbf:776, author = {{Petrušić, Gabrijela}}, title = {{Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu}}, } @mastersthesis{pbf:786, author = {{Lisičar, Marina}}, title = {{Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa}}, } @mastersthesis{pbf:676, author = {{Zovko, Mirela}}, title = {{Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje}}, } @mastersthesis{pbf:683, author = {{Primorac, Katarina}}, title = {{Određivanje fermentacijske arome u vinu Malvazija istarska}}, } @phdthesis{pbf:2826, author = {{Kosić, Urška}}, title = {{Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:1084, author = {{Šaravanja, Nikolina}}, title = {{Polifenolni sastav voćnih vina}}, } @mastersthesis{pbf:1024, author = {{Čavlović, Kristina}}, title = {{Određivanje ukupnih fenola i antocijana iz vinskog taloga nakon ekstrakcije ultrazvukom pri različitim amplitudama i vremenima obrade}}, } @mastersthesis{pbf:1380, author = {{Malinarić, Mirna}}, title = {{Validacija HPLC metode za određivanje biogenih amina u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:1262, author = {{Regović, Petra}}, title = {{Polifenolni spojevi u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:1263, author = {{Solarić, Ana}}, title = {{Polifenolni spojevi u grožđu}}, } @mastersthesis{pbf:1849, author = {{Bebek, Iva}}, title = {{Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu}}, } @article{pbf:3101, author = {{Budić-Leto, Irena and Zdunić, Goran and Banović, Mara and Kovačević Ganić, Karin and Tomić-Potrebuješ, Iva and Lovrić, Tomislav}}, title = {{Fermentative aroma compounds and sensory descriptors of traditional Croatian dessert wine Prošek from Plavac mali cv.}}, } @article{pbf:3102, author = {{Levaj, Branka and Dragović-Uzelac, Verica and Delonga, Karmela and Kovačević Ganić, Karin and Banović, Mara and Bursać Kovačević, Danijela}}, title = {{Polyphenols and volatiles in fruits of two sour cherry cultivars, some berry fruits and their jams}}, }