pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4304,dissertation,"Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine","Lukić, Katarina",,,,,,,, gradst:1269,thesis,"Kuća za vino","Martinić, Tea",,,,,,,, agr:1005,thesis,"Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces","Šelendić, Ana Marija",,,,,,,, pbf:2550,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu","Stažić, Ema",,,,,,,, pbf:1668,thesis,"Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces","Prusac, Mirta",,,,,,,, pbf:2724,thesis,"Hlapive komponente u vinu graševina","Jakus, Silvia",,,,,,,, pbf:2912,dissertation,"Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip","Tomašević, Marina",,,,,,,, pbf:134,thesis,"Određivanje hlapivih komponenti pjenušavih, predikatnih i fortificiranih vina plinskom kromatografijom","Blažević, Marina",,,,,,,, agr:311,thesis,"Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić","Božiković, Šime-Frane",,,,,,,, agr:352,thesis,"Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina","Filipović-Grčić, Mirna",,,,,,,, pbf:453,thesis,"Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip","Moćan, Duje",,,,,,,, pbf:799,thesis,"Promjena koncentracije estera i viših alkohola u mladim bijelim vinima","Sečen, Marina",,,,,,,, pbf:886,thesis,"Oksidacija spojeva odgovornih za aromu vina","Šiško, Mia",,,,,,,, pbf:555,thesis,"Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina","Filipović-Grčić, Ana-Marija",,,,,,,, pbf:898,thesis,"Tehnološki parametri proizvodnje prošeka","Slišković, Leda",,,,,,,, pbf:828,thesis,"Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina","Repac, Iva",,,,,,,, pbf:862,thesis,"Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti","Karačić, Andrea",,,,,,,, pbf:2826,dissertation,"Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu","Kosić, Urška",,,,,,,, pbf:953,thesis,"Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske","Jeličić, Andro",,,,,,,, pbf:930,thesis,"Aroma graševine","Vujević, Ana",,,,,,,, pbf:1409,thesis,"Arome pošipa","Gršković, Frano",,,,,,,, pbf:1401,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces","Buzjak, Sebastijana",,,,,,,, pbf:1610,thesis,"Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom","Karačić, Andrea",,,,,,,,