TY - THES ID - zvu:7485 TI - NEGATIVNI ZDRAVSTVENI UČINCI AKRILAMIDA I ANALIZA U KEKSIMA, PECIVU I ŽITARICAMA ZA DORUČAK AU - Žibek, Tiara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:7430 TI - Probiotički mliječni proizvodi AU - Gnječ, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:7457 TI - Proizvodnja šljivovice AU - Čačić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4444 TI - Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji AU - Tomić – Obrdalj, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:7270 TI - Protective effects of Arbutus unedo L. honey in the alleviation of irinotecan-induced cytogenetic damage in human lymphocytes—An in vitro study AU - Jurič, Andreja AU - Brčić Karačonji, Irena AU - Gašić, Uroš AU - Milojković Opsenica, Dušanka AU - Prđun, Saša AU - Bubalo, Dragan AU - Lušić, Dražen AU - Vahčić, Nada AU - Kopjar, Nevenka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:6757 TI - Program prehrane i analiza cjelodnevnih obroka u dječjim vrtićima Grada Zagreba AU - Močenić, Stella DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4380 TI - Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj AU - Kragić, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4384 TI - Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost divlje jabuke (Malus sylvestris (L.) Mill.) AU - Šenjug, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:6630 TI - Izazovi i analiza nenamjerno prisutne soje kao alergena u hrani AU - Oreški, Stela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:6629 TI - PREHRANA TRUDNICA I DOJILJA- NOVE SPOZNAJE AU - Slunjski, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4409 TI - Određivanje kemijskog i bioaktivnog sastava zelenih i prženih zrna kave i napitaka smanjenog udjela kafeina AU - Fabečić, Patricia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:6565 TI - Maslinovo ulje AU - Galić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:6562 TI - Med AU - Vugdelija, Jakov DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5350 TI - Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima AU - Mađerić, Patricija Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5344 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije AU - Lacković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5381 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije AU - Lacković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5345 TI - Preferencija potrošača komercijalno dostupnih alternativa mlijeku s obzirom na funkcionalna i senzorska svojstva AU - Dubovečak, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4285 TI - Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača AU - Gajari, Davorka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4330 TI - Kemijski sastav bobuljastih češera šmrike (Juniperus deltoides) s područja srednje i južne Dalmacije AU - Krog, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:6348 TI - HACCP sustav - uspostava, provedba i nadzor AU - Miletić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:6350 TI - HACCP sustav - uspostava, provedba i nadzor AU - Miletić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4310 TI - Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda AU - Vujić, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4325 TI - Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021 AU - Šimić, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4251 TI - Kemijski sastav bobuljastih češera šmrike (Juniperus deltoides) s područja Sjeverne Dalmacije i Kvarnera AU - Herceg, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4209 TI - Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020. AU - Čvrljak, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4207 TI - Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020. AU - Mikulić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4193 TI - Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta AU - Prežigalo, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4297 TI - Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina AU - Leder, Renata DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4116 TI - Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara AU - Vlahov, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4416 TI - Razvoj formulacija pralina obogaćenih biljnim ekstraktima AU - Burek, Patrick DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3990 TI - Procjena učinkovitosti senzorskog panela - natjecanje Zzzagimed 2020 AU - Šarić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3923 TI - Kemijski sastav jarebike (Sorbus aucuparia L.) AU - Gernhardt, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3909 TI - Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena AU - Grünfeld, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3912 TI - Parametri kvalitete cvjetnog meda- sezona 2020. AU - Bekavac, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3913 TI - Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020. AU - Bekavac, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3819 TI - Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019. AU - Vidović Popek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3810 TI - Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom AU - Gulin, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3790 TI - Kemijski sastav maruna s lokacije Učka-Liganj AU - Žunić, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3828 TI - Određivanje nekih fizikalno kemijskih parametara kvalitete bagremovog i kestenovog meda sezona 2019. AU - Rubinić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3643 TI - Parametri kvalitete različitih uzoraka meda AU - Popović, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3555 TI - Kemijski sastav maruna s otoka Cresa AU - Barišić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3600 TI - Značaj matične mliječi u prehrani AU - Petek, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3867 TI - Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti AU - Žurga, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3414 TI - Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj AU - Batinica, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3427 TI - Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.) AU - Soče, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3480 TI - Određivanje udjela ukupnih fenola te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda sezona 2018. AU - Spajić, Tatjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3580 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018. AU - Matančević, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3494 TI - Procjena učinkovitosti senzorskog panela AU - Mitrić, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3869 TI - Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina AU - Kaštelanac, Dragica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3347 TI - Analiza nekih fizikalno-kemijskih parametra kvalitete bagremovog i cvjetnog meda - sezona 2018. AU - Erjavec, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3340 TI - Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici AU - Katić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3350 TI - Kemijski sastav obične borovnice AU - Martinović, Andrijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3124 TI - Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018. AU - Špoljar, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3130 TI - Određivanje soli u kobasicama s područja Slavonije i Istre AU - Križanac, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3147 TI - Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije AU - Varga, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3884 TI - Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji AU - Nina, Puhač Bogadi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3868 TI - Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli AU - Hafner Kožul, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:2934 TI - Ostaci pesticida u cvjetnom i bagremovom medu AU - Brkašić, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3062 TI - Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa na području Zrinske gore AU - Valković, Bernarda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3030 TI - Kemijski sastav različitih sorti oraha AU - Vasiljević, Dorotea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2988 TI - Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda AU - Marevci, Alma DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2974 TI - Prihvatljivost napitka od lista masline i voćnog soka AU - Alić, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3105 TI - Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda AU - Miksera, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:925 TI - Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive AU - Jelačić, Tvrtko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2939 TI - Kemijski sastav lješnjaka AU - Jadrejčić, Erik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2925 TI - Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017. AU - Barišić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:2020 TI - Kvaliteta cvjetnog i livadnog meda nakon jednogodišnjeg skladištenja AU - Pelikan, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:1209 TI - Gospodarenje otpadom u konditorskoj industriji AU - Jakuš-Šubašić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2668 TI - Kemijski sastav lješnjaka AU - Presnec, Tomislava DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2700 TI - Kemijski sastav kestena istočne Hrvatske AU - Belančić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2557 TI - Kemijska analiza cvjetnog meda AU - Devčić, Borna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2274 TI - Udio kuhinjske soli u kruhu AU - Delaš Aždajić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2688 TI - Količina alergena u mesnim proizvodima AU - Poljanec, Ivna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2595 TI - Kemijski sastav kestena s područja Karlovačke i Zagrebačke Županije AU - Ivančić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1692 TI - Kemijska analiza bagremovog i šumskog meda AU - Poljanec, Andreja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1695 TI - Kemijski sastav kestena iz nekoliko prirodnih staništa na području Bilogore AU - Požgaj, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2911 TI - Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi AU - Vrdoljak, Ivica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2518 TI - Fizikalno kemijska analiza meda kestena, lipe i livade AU - Herceg, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2555 TI - Fizikalno-kemijska analiza meda AU - Mitrić, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1657 TI - Senzorska procjena različitih sorti oraha AU - Vidić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2613 TI - Kemijski sastav kestena Istarske i Primorsko-goranske županije AU - Krešić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:873 TI - Analiza odabranih alergena u vinu AU - Horvat, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:642 TI - Kvaliteta meda Virovitičko-podravske županije AU - Dronjak, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:189 TI - Kemijski sastav lješnjaka različitih sorti u Hrvatskoj AU - Mitar, Gabriela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:877 TI - Analiza patulina u voćnim sokovima i kašicama HPLC tehnikom AU - Pavlečić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:413 TI - Ostaci antibiotika u medu AU - Mandić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:178 TI - Učinkovitost panela pri senzorskoj procjeni meda AU - Šurić, Pina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:240 TI - Mineralne tvari u pršutu AU - Havaši, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:161 TI - Mineralne tvari u medu AU - Ružman, Edi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - zvu:889 TI - Mikrobiološka kvaliteta čokolade AU - Majdandžić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:157 TI - Kemijska analiza bagremovog meda AU - Vidaković, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:196 TI - Kemijska analiza kestenovog meda AU - Martić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:228 TI - Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji AU - Mikac, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:109 TI - Senzorska procjena multiflornog meda AU - Kukolja, Hana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5116 TI - Chemical and fatty acid composition of cow and sheep milk cheeses in a lamb skin sack AU - Lešić, Tina AU - Pleadin, Jelka AU - Krešić, Greta AU - Vahčić, Nada AU - Markov, Ksenija AU - Vrdoljak, Marija AU - Frece, Jadranka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:722 TI - Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta AU - Raspović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:56 TI - Mineralne tvari u pršutu AU - Radman, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:21 TI - Kuhinjska sol u pršutu AU - Pavlinić, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:280 TI - Mineralne tvari u medu AU - Ivančić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:320 TI - Senzorska procjena meda AU - Lovrek, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:303 TI - Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu AU - Poljanec, Ivna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2899 TI - Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala AU - Grabarić Andonovski, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:585 TI - Procjena učinkovitosti senzorskog panela AU - Lovrić, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:638 TI - Kemijski sastav maruna AU - Kušan, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:354 TI - Senzorska procjena sokova od aronije AU - Rupert, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2853 TI - Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način AU - Krajnović, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2843 TI - Nutritivne karakteristike umaka od rajčice AU - Španiček Piplović, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:844 TI - Aflatoksin B1 i okratoksin A u žitaricama s područja sjeverozapadne Hrvatske AU - Janči, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:901 TI - Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica AU - Janči, Sanela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2852 TI - Validacija spektrofotometrijskih metoda za određivanje željeza i mangana u vodi za piće AU - Jureta, Blaženka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2817 TI - Statistička kontrola parametara proizvodnog procesa i završne kvalitete dodataka prehrani AU - Hodak, Ljubica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:952 TI - Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama AU - Volarić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:973 TI - Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama AU - Vraneš, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1102 TI - Boja meda AU - Lovrić, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:895 TI - Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja AU - Flanjak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:903 TI - Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda AU - Uršulin-Trstenjak, Natalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:977 TI - HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji AU - Kovač, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:944 TI - Upravljanje zaštitom okoliša u tvornici šećera Vitro d.d. AU - Hokal, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2818 TI - Uvođenje i vrednovanje HACCP sustava u školskim kuhinjama AU - Mihaljević, Ivka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1120 TI - Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane AU - Jelovečki, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2821 TI - Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva AU - Tudor Kalit, Milna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1463 TI - Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje AU - Vukelić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1460 TI - Primjena HACCP sustava u vodovodu AU - Čikeš, Daniela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2803 TI - Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad AU - Krpan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2806 TI - Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja AU - Gačić, Milica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2797 TI - Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.) AU - Lušić, Dražen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1346 TI - Utjecaj okratoksina a na senzorsku procjenu nekih mesnih proizvoda AU - Bečić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1445 TI - Povezanost kiselosti i udjela ugjikohidrata u majčinom mlijeku s okusima određenim na elektronskom jeziku AU - Tolić, Mandica-Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2805 TI - Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova AU - Putnik, Predrag DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2808 TI - Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda AU - Šarić, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1336 TI - Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda AU - Čalopek, Bruno DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1649 TI - Boja meda AU - Jelašić, Mislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1554 TI - Udio kolesterola u domaćim trajnim kobasicama AU - Vraneš, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1544 TI - Udio kolesterola u trajnim i polutrajnim kobasicama AU - Volarić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:911 TI - Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća AU - Jakobek, Lidija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2734 TI - Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice AU - Marković, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2735 TI - Perzistentnost ostataka klenbuterola u tjelesnim tekućinama i tkivima svinja nakon subkronične izloženosti anaboličnoj dozi AU - Pleadin, Jelka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -