prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu

Bartol, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Bartol, A. M. (2018). Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol, Ana Marija. "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol, Ana Marija. "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol, A. M. (2018). 'Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

Bartol AM. Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062

A. M. Bartol, "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062