prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"

Prekratić, Josip
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Prekratić, J. (2017). Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, J. (2017). 'Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić J. Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

J. Prekratić, "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360