prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli

Karković, Juraj
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Karković, J. (2016). Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, Juraj. "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, Juraj. "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, J. (2016). 'Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković J. Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

J. Karković, "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713