prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'

Stulić, Lovre
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Stulić, L. (2019). Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:551583

Stulić, Lovre. "Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:551583

Stulić, Lovre. "Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:551583

Stulić, L. (2019). 'Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:551583

Stulić L. Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:551583

L. Stulić, "Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:551583