prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'

Pavić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Pavić, K. (2018). Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić, Kristina. "Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić, Kristina. "Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić, K. (2018). 'Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić K. Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

K. Pavić, "Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388