Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Fitopatologija
Citirajte ovaj rad
Žokalj, A. (2017). Antibakterijsko djelovanje spoja bakrovog sulfat pentahidrata na bakteriju Erwinia amylovora (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:720564
Žokalj, Anja. "Antibakterijsko djelovanje spoja bakrovog sulfat pentahidrata na bakteriju Erwinia amylovora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:720564
Žokalj, Anja. "Antibakterijsko djelovanje spoja bakrovog sulfat pentahidrata na bakteriju Erwinia amylovora." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:720564
Žokalj, A. (2017). 'Antibakterijsko djelovanje spoja bakrovog sulfat pentahidrata na bakteriju Erwinia amylovora', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:720564
Žokalj A. Antibakterijsko djelovanje spoja bakrovog sulfat pentahidrata na bakteriju Erwinia amylovora [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:720564
A. Žokalj, "Antibakterijsko djelovanje spoja bakrovog sulfat pentahidrata na bakteriju Erwinia amylovora", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:720564