Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals
U: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. str. 20-29. urn:nbn:hr:204:638524


Citirajte ovaj rad

Kljak, K., Duvnjak, M., Kiš, G., Zurak, D. i Grbeša, D. (2022). Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals. U I. Majić, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (str. 20-29). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524

Kljak, Kristina, et al. "Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Ur. Ivana Majić, Ur. Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, str. 20-29. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524

Kljak, Kristina, Marija Duvnjak, Goran Kiš, Dora Zurak i Darko Grbeša. "Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals." U Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 20-29. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Citirano 25.11.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524

Kljak, K., et al. (2022) 'Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals', u Majić, I. (ur.), Antunović, Z. (ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, str. 20-29. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524 (Datum pristupa: 25.11.2024.)

Kljak K, Duvnjak M, Kiš G, Zurak D, Grbeša D. Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals. U: I. Majić, ur., Z. Antunović, ur. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Str. 20-29. [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524

K. Kljak, M. Duvnjak, G. Kiš, D. Zurak i D. Grbeša, "Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić i Z. Antunović, Ur. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524 [Citirano: 25.11.2024.]