Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Vujeva, M. (2024). Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096781
Vujeva, Milka. "Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096781
Vujeva, Milka. "Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096781
Vujeva, M. (2024). 'Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096781
Vujeva M. Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096781
M. Vujeva, "Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096781